We staan aan uw zijde!

Ondanks de ingrijpende overheidsmaatregelen naar aanleiding van de COVID-19-crisis werken onze teams er dagelijks aan om ervoor te zorgen dat u toegang kunt blijven hebben tot onze expertise, waar u zich ook bevindt...
 
  • De verwerking en levering van uw bestellingen gaat gewoon door. U moet echter wel rekening houden met een mogelijke vertraging bij de levering. Wij houden u zo veel mogelijk op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Onze webshop www.intersentia.be blijft toegankelijk. Wij blijven u content aanbieden die altijd mee is met de juridische actualiteit.
  • Onze tijdschriften en monografieën verschijnen nog steeds volgens de planning. Ze zijn beschikbaar in elektronisch formaat en we bieden ook e-books aan.
  • Ook Jurisquare staat aan uw zijde om de continuïteit van uw werkzaamheden te helpen verzekeren. Via een gratis proefaccount kunt u relevante boeken aankopen en vervolgens digitaal consulteren via livestream. Bovendien krijgt u toegang tot de volledige inhoud van de tijdschriften van Intersentia. Uw proefaccount blijft geactiveerd tot en met 19 april 2020. Meer informatie en aanvraagformulier (abonneer op Jurisquare) op www.jurisquare.be
  • Omdat de gezondheid van deelnemers en sprekers onze prioriteit is, worden de opleidingen van Intersentia (Nederlandstalig) geannuleerd tot en met 20 april 2020. We plannen nieuwe data en brengen de reeds ingeschreven deelnemers hiervan persoonlijk op de hoogte.
  • De content van Intersentia (boeken in packs en tijdschriften) is ook beschikbaar via de databank Strada lex Belgium. De Strada lex databanken van Larcier worden nog steeds dagelijks bijgewerkt met wetgeving, rechtspraak en doctrine. Wij bieden u tot en met 19 april 2020 gratis toegang tot Strada lex Belgium. Klik hier voor meer informatie.

Wij danken u voor uw begrip en blijven bereikbaar voor al uw verdere vragen op het nummer +32 800 39 067 of per e-mail: mail@intersentia.be.

En vooral ... zorg voor uzelf en voor uw naasten.

Intersentia