Webinar: Het openvallen van de nalatenschap fiscaal en civiel bekeken

11 Maart 2021
Webinar
€ 235,95 (incl. BTW)

Tijdens deze webinar wordt het stappenplan van de vereffening-verdeling bij het openvallen van een nalatenschap behandeld (met aandacht voor bepaalde aspecten van het nieuw erfrecht). Vervolgens wordt ook dieper ingegaan op de wisselwerking tussen de civiele en de fiscale aspecten van de vereffening-verdeling.

Na uw inschrijving ontvangt u een link waarmee u de webinar kan bekijken. Deze link zal beschikbaar zijn vanaf 25 februari t.e.m. 26 maart.

Op 11 maart voorzien de sprekers een online live vragenmoment van 16u30 tot 18u00. Gelieve uw vragen op voorhand te verzenden via e-mail naar studiedag@intersentia.be, dit kan tot 8 maart. Tijdens het vragenmoment heeft u eveneens de mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie maar de vragen die op voorhand werden verzonden zullen voorrang krijgen.


Sprekers

Hélène Casman, wetenschappelijk adviseur bij Deloitte Legal – Lawyers, erenotaris, professor emerita VUB en ULB en professor UGent

Patrizia Macaluso, advocate bij Deloitte Legal – Lawyers, specialiste conflictoplossing en familiale procesvoering en onbezoldigd medewerker aan de faculteit rechten van de Universiteit Antwerpen (onderzoeksgroep Persoon & Vermogen)


Doelgroep

Notarissen, advocaten, magistraten, boekhouders, accountants

Programma

De webinar zelf zal vooraf te bekijken zijn via een link die u via e-mail zal worden bezorgd na uw inschrijving. Deze link is beschikbaar vanaf 25 februari t.e.m. 26 maart.

Op 11 maart is er een online vragenmoment door de sprekers. Gelieve uw vragen zoveel mogelijk op voorhand te versturen via e-mail naar studiedag@intersentia.be, dit kan tot 8 maart. Tijdens het vragenmoment heeft u eveneens de mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie maar de vragen die op voorhand werden verzonden zullen voorrang krijgen.TIMING

16u30-18u00 Online Q&A

Praktische informatie

DATA & LOCATIES

Gewijzigde data naar aanleiding van COVID-19!

Donderdag 11 maart 2021 │ ONLINE VRAGENMOMENT van 16u30 – 18u00

De webinar zelf zal vooraf te bekijken zijn via een link die u via e-mail zal worden bezorgd na uw inschrijving. Deze link is beschikbaar vanaf 25 februari t.e.m. 26 maart.

Op 11 maart is er een online vragenmoment voorzien door de sprekers. Gelieve uw vragen zoveel mogelijk op voorhand te versturen via e-mail naar studiedag@intersentia.be, dit kan tot 8 maart. Tijdens het vragenmoment heeft u eveneens de mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie maar de vragen die op voorhand werden verzonden zullen voorrang krijgen.


ERKENNINGEN

OVB: erkend voor 3 punten
IGO: tussenkomst bevestigd
NKN: erkend voor 2,5 uur
ITAA: erkend voor 3,5 uur


PRIJS

195 euro (prijs excl. btw)

Deelnameprijs is inclusief documentatie.

******

Annulaties kunnen enkel worden aanvaard indien schriftelijk en minstens 7 dagen vóór de opleiding. Indien u verhinderd bent, staat het u steeds vrij een vervanger in uw plaats te laten deelnemen.

******

Inschrijven

Stap 1: gegevens deelnemer

Stap 2: kies datum en locatie

11 Maart 2021 - Webinar

Stap 3: deelnemer toevoegen aan bestelling

Overzicht en betaling

Er zijn nog geen deelnemers toegevoegd.


Voorwaarden
Voorwaarden

totaal

€ 0,00

Totaal (excl. btw)
€ 0,00