Studentencodex

Deze wettencollectie bundelt in 3 handige boekdelen de basiswetgeving in de voornaamste rechtstakken (publiek recht, privaat recht, gerechtelijk recht, internationaal recht, strafrecht, fiscaal recht, ondernemingsrecht, sociaal recht). In totaal meer dan 3.000 pagina’s wetgeving en wetshistoriek.

Voor studenten en advocaat-stagiairs gelden bijzondere voorwaarden.

Bij aankoop ontvangt u ook voor één jaar toegang tot de app ‘Larcier Code’ die u de mogelijkheid biedt steeds de meest actuele versie van de wetgeving te consulteren via uw smartphone of tablet.

boek | verschenen | 12e editie
september 2020 | x + 3220 blz.

Paperback
€ 105,-


ISBN 9789400012257


Speciale voorwaarden
- Studentenprijs € 45,-

Inhoud

Voor studenten en advocaat-stagiairs geldt een bijzondere prijs*
Deze wettencollectie bundelt in 3 handige boekdelen de basiswetgeving in de voornaamste rechtstakken (publiek recht, privaat recht, gerechtelijk recht, internationaal recht, strafrecht, fiscaal recht, ondernemingsrecht, sociaal recht). In totaal meer dan 3.000 pagina’s wetgeving en hun wetshistoriek. Binnen elk rechtsdomein zijn de akten chronologisch gerangschikt en elk deel bevat een chronologisch register.
Door de evenwichtige en doordachte selectie is deze Studentencodex niet alleen een uitermate praktisch werkinstrument voor de studenten, maar ook voor elke rechtspraktizijn.

De Studentencodex verschijnt elk jaar in een geactualiseerde editie (tot in 2019 bij Larcier, voortaan bij Intersentia)
De editie 2020-2021 is bijgewerkt tot het B.S. van 1 augustus 2020.
Bij aankoop ontvangt u ook voor één jaar toegang tot onze app ‘Larcier Code’ die u de mogelijkheid biedt steeds de meest actuele versie van de wetgeving te consulteren via uw smartphone of tablet. Zo kunt u ook de wetswijzigingen opvolgen die verschijnen na de bijwerkingsdatum van dit wetboek.


* Bijzondere voorwaarden
> Voor studenten geldt de bijzondere prijs van 45 euro.
> Advocaat-stagiairs kunnen de Studentencodex bestellen aan de prijs van 85 euro. Bij gegroepeerde afname (via Jonge Balie, Kring der stagiairs …) zijn er bovendien nog quantumkortingen voorzien.
Contacteer h.verleyen@intersentia.be

Nieuw en gratis!
Met de app LARCIER CODE heeft u altijd en overal kosteloos toegang tot de volledige rijkdom van uw Wetboeken via uw smartphone of tablet.
Voordelen:
• Wekelijkse bijwerking van alle teksten uit uw Wetboek
• Toegankelijk via uw smartphone en tablet (versies voor iOS en Android beschikbaar)
• Uw wet- en regelgeving online en offline beschikbaar
• Eenvoudige en praktische toegang tot de artikels dankzij de zoekmotor
Voor meer informatie, klik hier

Inhoud

Inhoudsopgave (p. 0)

Sara Hermans

Ook interessant voor u: