1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. First Belastingaangiften

  Verschijnt 24 april 2019

  Met First Belastingaangiften stelt u efficiënt, eenvoudig en feilloos uw aangifte in de vennootschapsbelasting, rechtspersonenbelasting en belasting niet-inwoners voor vennootschappen op.

 2. The International Journal of Procedural Law provides an international research platform for scholars and practitioners in the field of procedural law, especially in civil matters.
  € 286,20 / jaar

 3. TBO is hét basistijdschrift voor iedereen die professioneel met het 'bouwgebeuren' in aanraking komt. Dit "bouwgebeuren" wordt multidisciplinair benaderd: de focus richt zich zowel op het gebouw als op de grond, op de interactie tussen beide en op de activiteit van het bouwen.
  € 249,10 / jaar
 4. First Manager

  Verschijnt 24 april 2019

  Eenvoudig van uw boekhouding tot de jaarrekeningen, belastingaangiften en financiële rapporten op maat!
 5. Rechtskundig Weekblad

  Verschijnt 24 april 2019

  Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk.
  € 259,70 / jaar
 6. Tijdschrift Estate Planning

  Verschijnt 24 april 2019

  Tijdschrift Estate Planning informeert vermogensplanners, notarissen, advocaten, accountants en revisoren over alle recente ontwikkelingen van estate planning. Estate planning of vermogensplanning omvat de organisatie en overdracht van vermogen in zijn geheel, zowel tijdens het leven als bij overlijden.
  € 254,40 / jaar
 7. Tijdschrift Vervoer & Recht

  Verschijnt 24 april 2019

  Het Tijdschrift Vervoer & Recht brengt de juridische ontwikkeling op het gebied van vervoersrecht voor u in kaart. Zowel het privaatrecht als publiekrecht komen in het tijdschrift aan de orde en worden op een praktijkgerichte wijze benaderd.
  Printed
  € 267,43 / jaar
 8. Competitio (TBM-RCB)

  Verschijnt 24 april 2019

  Tijdschrift voor Belgische mededinging - Revue de la concurrence belge

  Teken in en ontvang een gratis opbergband!

  Competitio is hét toonaangevende referentietijdschrift voor mededinging en mededingingsrecht in België. Het levert al meer dan 10 jaar een bijzondere bijdrage aan deze belangrijke rechtstak door middel van hoogstaande artikels, rechtspraak, commentaren op de rechts...

  Print and online
  € 302,10 / jaar

 9. Human Rights & International Legal Discourse is a peer-reviewed law journal that encourages the critical study of the increasing influence of human rights law on international legal discourse.
  € 259,70 / jaar
 10. First Jaarrekeningen

  Verschijnt 24 april 2019

  First Jaarrekeningen is dé oplossing om snel, efficiënt en feilloos jaarrekeningen op te stellen en in te dienen in XBRL- of pdf-formaat
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5