1. Dit boek biedt een beknopt overzicht van de beginselen van het internationaal publiekrecht. Het is geschreven met het oog op het onderwijs in het bachelorprogramma in de rechten, maar het laat zich ook hanteren als een kernachtige introductie tot het internationaal recht voor andere gebruikers: hogescholen, diplomatieke en andere professionele opleidingen, en meer algemeen voor practici, van de advocaat tot de diplomaat en de magistraat. Bijzo...
  Paperback
  € 75,-

 2. In dit boek wordt nagegaan welke gevolgen het Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap (IVRPH) in de Belgische rechtsorde heeft.
  Paperback
  € 55,-

 3. In 2007 and 2008, Belgium was once again non-permanent member at the UN Security Council. Participating in this ‘global core cabinet’ for the fifth time, it would build upon its historical expertise, especially in relation to Central Africa. Yet its role would not be limited to the region of the Great Lakes only: the government aimed to contribute in a substantial way to all major issues, ‘from North Korea to Haiti’, taking the role of ‘bridge...
  Paperback
  € 59,-

 4. In dit dossier staat de Wet van 5 augustus 2003 betreffende de vervolging van ernstige schendingen tegen het internationaal humanitair recht centraal. In de eerste plaats wordt een balans gemaakt van de Belgische rechtspraak ter zake.
  Paperback
  € 40,-

 5. This book is built around three themes: good governance in the European Union, judicial review of administrative action and liability of supranational, State and private actors.
  Hardback
  € 55,-