Semper perseverans - Liber amicorum André Alen

Op 25 september 2020, zijn zeventigste verjaardag, wordt Prof. em. dr. André Alen, voorzitter van het Grondwettelijk Hof, toegelaten tot het emeritaat. Dit Liber amicorum brengt bij die gelegenheid hulde aan de hoogleraar staatsrecht, de mede-auteur van belangrijke staatshervormingen, de magistraat, maar vooral aan de mens André Alen. In niet minder dan 72 bijdragen komt een grote verscheidenheid aan materies aan bod, die de zeer gevarieerde loopbaan en de ruime belangstellingssfeer van André Alen weerspiegelen.

Voorintekenprijs tot 1 augustus 2020: 99 euro. Nadien betaalt u 145 euro. Met een lijst van voorintekenaars*


Editor(s):
Riet Leysen, Koen Muylle, Jan Theunis, Willem Verrijdt
boek | verwacht | 1e editie
september 2020 | 1136 blz.

Hardback
€ 99,- € 145,-


ISBN 9789400012462


Korting geldig tot 01 aug 2020


Verschijnt 20 september 2020

Inhoud

Voorintekenprijs tot 1 augustus 2020: 99 euro. Nadien 145 euro.
Reserveer reeds uw exemplaar aan voorintekenprijs via mail@intersentia.be

*Indien u wenst opgenomen te worden in de lijst der voorintekenaars, gelieve dit meteen in uw e-mail te vermelden en bezorg ons naam, voornaam en functie.
(Als u het boek via het winkelwagentje bestelt, gelieve in het vakje ‘Opmerkingen’ op de betaalpagina aan te geven dat u wenst opgenomen te worden in de lijst der voorintekenaars en vermeld naam, voornaam en functie)


Op 25 september 2020, zijn zeventigste verjaardag, wordt Prof. em. dr. André Alen, voorzitter van het Grondwettelijk Hof, toegelaten tot het emeritaat. Dit Liber amicorum brengt bij die gelegenheid hulde aan de hoogleraar staatsrecht, de medeauteur van belangrijke staatshervormingen, de magistraat, maar vooral aan de mens André Alen. En dit boek leert ons inderdaad veel over hem. In niet minder dan 72 bijdragen komt een grote verscheidenheid aan materies aan bod, die de zeer gevarieerde loopbaan en de ruime belangstellingssfeer van André Alen weerspiegelen.

Le 25 septembre 2020, jour de son 70e anniversaire, le professeur émérite André Alen, président de la Cour constitutionnelle, sera admis à l’éméritat. À cette occasion, le présent Liber amicorum a voulu rendre hommage au professeur de droit constitutionnel, au co-auteur de réformes importantes de l’État, au magistrat, mais surtout à l’homme. Et, de fait, cet ouvrage nous apprendra bien des choses à son sujet. Pas moins de 72 contributions couvrent une grande variété de sujets, reflétant la carrière très variée et les très nombreux centres d’intérêts d’André Alen.

Hoofdstukken

voorlopige inhoudstafel (p. 0)

Ook interessant voor u: