Intersentia, Larcier, Bruylant en Indicator .... samen klaar voor morgen


Vanaf nu vormen wij samen één bedrijf en één kennispartner die u ondersteunt in uw dagelijkse praktijk, vandaag en morgen.

       

Een nieuw logo is een logische stap in deze evolutie.
Een nieuw logo dat weergeeft wie Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant vandaag zijn.
En ook wat ze morgen zullen worden.
Een logo dat de vier merken verbindt en toch ook plaats laat voor hun eigen identiteit.

Een nieuw logo, gemaakt voor een digitale wereld.
Maar ook een logo dat veel vertelt over de merken die het symboliseert.
De driehoek is zoveel meer dan een A.

De verschillende tinten, van geel tot paars met een vleugje groen, symboliseren de diversiteit en spankracht van ons kennisaanbod.
De kleine driehoek is een selectie uit de grote. 
Zo willen Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant hun klanten actief helpen om in de overvloed aan beschikbare informatie precies te vinden wat ze nodig hebben.

 

Een breed aanbod aan juridische en fiscale informatie.

Bronnen waar u op kan vertrouwen.

Door de enorme hoeveelheid informatie die u aangeboden wordt, is het niet altijd eenvoudig om net die informatie te vinden die u nodig heeft. Dankzij het samengaan van Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant kunnen wij u nog beter de weg wijzen naar de meest relevante documentatie en het juiste antwoord op uw vragen.

Onze gezamenlijke expertise garandeert u kwalitatieve informatie waar u 100% op kan vertrouwen. Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant bieden gezamenlijk de belangrijkste referentiewerken aan in alle juridische, boekhoud-kundige en fiscale deelgebieden. Elke klant vindt bij ons de meest betrouwbare informatie afgestemd op zijn informatiebehoefte.

De vinger aan de pols.

Digitale oplossingen om sneller en efficiënter te werken.

Een wetswijziging, regeringsmaatregel, vraag van een klant? Een omwenteling in het fiscaal recht? Nieuwe spelregels voor vzw’s? Dankzij ons uitgebreid kennisaanbod, gaande van online-databases en software-toepassingen tot opleidingen, advies-brieven, boeken en dossiers blijft u steeds op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied.In een context van een steeds grotere regulering, digitalisering en een grotere vraag naar transparantie is het onze doelstelling om u vooral beter en efficiënter te laten werken. Daarom vertrekken onze producten steeds van uw dagelijkse praktijk en uw specifieke behoeften. Het resultaat: digitale producten helemaal afgestemd op uw manier van werken. We willen u blijvend ondersteunen en daarom blijven we werken aan nieuwe, innovatieve oplossingen gebaseerd op de meest recente technologieën. Nu, en nog meer in de toekomst.