Rechtskundig Weekblad

Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk.

De jaargang loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Indien u intekent in de loop van de jaargang, dan krijgt u alle reeds verschenen papieren nummers (bij een print(+ online) abonnement) automatisch toegestuurd.
ISSN:
1782-3463

Print- en online abonnement

€ 259,70 / jaar 
Korting geldig tot 16 oct 2019

Papieren abonnement

€ 210,94 / jaar

Speciale voorwaarden
- Studentenprijs € 79,-

Online abonnement

€ 210,94 / jaar

Inhoud

Hoofdredacteur: Alois Van Oevelen

Redactie: Joke Baeck, Ingrid Boone, Sven Mosselmans, Patricia Popelier, Wilfried Rauws, Vincent Sagaert en Steven Van Overbeke

Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk. Met het Rechtskundig Weekblad blijft u op een efficiënte en betaalbare manier op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op de verschillende juridische terreinen.

Als online abonnee kunt u het Rechtskundig Weekblad ook onbeperkt raadplegen via www.rw.be en Jurisquare. Op deze manier krijgt u toegang tot alle artikels die in het RW zijn verschenen sinds ‘96-’97: een archief van meer dan 30.000 pagina’s!

U kunt het Rechtskundig Weekblad bewaren in handige opbergmappen. Een set bestaat uit twee mappen, waarin u een hele jaargang kunt opbergen. U kan deze mappen hier bestellen.

Ook interessant voor u: