Jaarboek Energierecht 2007

Het Jaarboek Energierecht 2007 geeft binnen het domein van het energierecht een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen tijdens 2007 op Europees, federaal en regionaal niveau.
Editor(s):
Kurt Deketelaere, Bram Delvaux
Reeks:
Jaarboek Energierecht
Volume:
5
boek | verschenen | 1e editie
april 2008 | xiv + 284 blz.

Paperback
€ 145,-


ISBN 9789050957960


Wanneer u dit vakje aanvinkt, tekent u in op het reeksabonnement. Als u intekent op de reeks, wordt elke nieuwe titel uit de reeks u automatisch toegestuurd. U mag een reeks vrijblijvend schriftelijk opzeggen na ontvangst van min. 2 opeenvolgende uitgaven.

Inhoud

Het Jaarboek Energierecht 2007 geeft binnen het domein van het energierecht een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen tijdens 2007 op Europees, federaal en regionaal niveau. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de interactie tussen energie en milieu enerzijds, en energie en mededinging anderzijds.
Het boek sluit af met een overzicht van de in 2007 gepubliceerde Europese, federale en regionale energiewetgeving, en met een overzicht (selectie) van de in diezelfde periode verschenen energierechtsleer.

Met bijdragen van: Jürgen De Staercke, Bram Delvaux, Marie Melis, Koen Platteau, Marijke Schurmans, Wim Vandenberghe, Tom Vanden Borre, Bernard Vanheusden en Tim Vermeir.

Inhoudsopgave

De individuele hoofdstukken zijn (nog) niet beschikbaar.

Over de reeks

Jaarboek Energierecht

Als u intekent voor de reeks, betaalt u permanent 20% minder. U krijgt alle komende edities uit deze reeks automatisch toegestuurd, van zodra ze beschikbaar zijn. U mag uw intekening vrijblijvend schriftelijk opzeggen na ontvangst van minimaal twee titels uit de reeks.

Meer over deze reeks