Bent u docent?

Bent u docent? Dan kunt u bij een groot aantal van onze boeken genieten van interessante mogelijkheden en extra lesmateriaal. 

Heel wat van onze boeken worden in het onderwijs gebruikt als lesmateriaal. Voor deze boeken gelden voordelige studentenprijzen (meer informatie over de bestelmogelijkheden voor studenten vindt u onder 'Studenten' ).


Beoordelings- en docentenexemplaren

Overweegt u om een boek te gebruiken als verplicht lesmateriaal, dan kunt u een beoordelingsexemplaar aanvragen bij de uitgeverij. Schrijft u één van onze boeken voor als verplicht aan te kopen voor uw studenten, dan krijgt u van ons meteen een gratis docentenexemplaar van dat boek toegestuurd. 
Onderaan vindt u meer informatie over docenten- en beoordelingsexemplaren.

 

Extra lesmateriaal

Bij heel wat van de boeken die in het onderwijs gebruikt worden, bieden wij extra lesmateriaal aan, zoals powerpointpresentaties, extra oefeningen, tot zelfs elektronische oefeningen waarmee u de studenten online kunt opvolgen en evalueren.

Wenst u hierover meer te weten, dan kunt u steeds contact opnemen met ons via hogeronderwijs@intersentia.be.


Richtlijnen voor het verstrekken van docentenexemplaren

Docenten die een boek van Intersentia invoeren als verplicht lesmateriaal voor hun studenten (bij een minimum van 10 studenten), krijgen op eenvoudig verzoek een exemplaar van dit boek gratis toegestuurd. Wenst u een boek als docentenexemplaar aan te vragen, dan kan dat via dit formulier.

 

Richtlijnen voor het verstrekken van beoordelingsexemplaren

Docenten die overwegen om een boek van Intersentia te gebruiken als verplicht lesmateriaal (bij een minimum van 10 studenten), kunnen hier een exemplaar van dat boek, 'ter beoordeling' aanvragen.

Wij bezorgen u de gevraagde uitgave met een korting van 50% op de normale verkoopprijs. Verzendingskosten zijn ten laste van de bestemmeling.

- Indien u het boek invoert als verplicht lesmateriaal voor uw studenten, bezorgen wij u na verloop van 6 weken een creditnota voor de reeds verstuurde factuur, inclusief verzendingskosten. U ontvangt het boek dus gratis.

- Indien u het boek niet invoert als verplicht lesmateriaal voor uw studenten, kunt u het boek behouden na betaling van de reeds verstuurde factuur. Stuurt u het boek onbeschadigd binnen de 6 weken aan ons terug, dan ontvangt u van ons een creditnota (inclusief verzendingskosten) en bent u ons niets verschuldigd. De kosten voor het terugsturen van het boek zijn ten laste van de aanvrager.