Hou stress en burn-out op een afstand

05 Augustus 2022
Schelle
€ 820,- (incl. BTW)

Tijdens een training gespreid over twee dagen leer je handige principes en krachtige oefeningen waarmee je stress voorkomt.
Dit leidt tot meer energie, rust, vertrouwen en focus.

Deze versie van de SERVO-training is specifiek gericht naar de ‘zeer intense professional’. De docent is zelf meer dan 30 jaar advocaat en spreekt vanuit eigen ervaring.

De oefeningen worden aangeleerd in een kleine groep (tot +/- 18 deelnemers). De deelnemers dienen zich niet bloot te geven: de training leert een oplossing die ieder thuis kan gebruiken om de eigen uitdagingen aan te gaan of om gewoon nog verder persoonlijk en professioneel te groeien.

De training is gespreid over twee dagen, met twee weken tussen. In die eerste twee weken na de eerste cursusdag zetten de deelnemers de eerste stappen, zodat ze vanuit hun eerste eigen ervaringen vlot mee hogerop klimmen vanaf de tweede cursusdag.

Om echte verandering te bereiken dien je de principes gedurende twee maanden intens toe te passen. Dat vergt dat je gedurende twee maanden de oefeningen enkele keren per dag doet (volgens een in de syllabus voorgesteld schema). Dat lukt op een kwartiertje per dag.

Eenmaal op het juiste spoor besteed je ’s ochtends nog slechts enkele minuten. Dat is niets in vergelijking met andere ‘oplossingen’...

In 2018 verscheen het boek ‘HET VERBORGEN BREIN - Hoe het onbewuste ons gedrag bepaalt’ van Prof. John Bargh (Yale University, USA). Hij schrijft op basis van jarenlang onderzoek dat je zelfcontrole het best realiseert door het doeltreffend aanwenden van de onbewuste krachten van het brein. (Uitgeverij Hollands Diep, 2018, p. 355)

SERVO-oefeningen maken gebruik van specifieke kenmerken van het bewuste en onbewuste brein. Op die manier kan je je eigen automatische piloot beter instellen en wordt veranderen echt mogelijk.

Deze training wordt georganiseerd door SERVO Helder Groeien in samenwerking met INTERSENTIA.

Lees enkele getuigenissen van deelnemers aan vorige sessies.

_______________

Voorlopig gaat deze opleiding nog steeds ter plaatse door tenzij anders vermeld in de praktische informatie, vanzelfsprekend met de nodige social distance zodat u met het nodige comfort en met een gerust gemoed kunt deelnemen. Indien de veiligheidsmaatregelen in tussentijd toch zouden worden verstrengd, zullen we op dat moment de mogelijke alternatieven bekijken. Ingeschreven deelnemers zullen alleszins stipt op de hoogte worden gehouden.

_______________


Spreker

Jeff KEUSTERMANS, advocaat (lid van de balie te Brussel en New York)


Doelgroep

Vrije beroepers (advocaten, notarissen, accountants, bedrijfsrevisoren, medici …), management, topambtenaren, magistraten, ondernemers, politici …

Programma

Opleiding en training telkens gespreid over twee dagen:

- dag 1: volledige dag, met lunch en koffiepauzes

- dag 2: halve dag, met lunch en koffiepauzes.

Het is absoluut noodzakelijk de twee dagen volledig bij te wonen.


Training in kleine groepen (tot +/- 18 deelnemers) die specifiek gericht is op de 'zeer intense professional'... mits je nog behoorlijk goed functioneert en jezelf zelden of nooit lager dan 6 op 10 quoteert op het vlak van geluk, welzijn, energie en capaciteiten. Mensen ‘met een thema’ (slecht slapen, stress, te vaak piekeren, zorgen maken, vanalles ‘moeten’, nu en dan last van overdreven vermoeidheid of stress-gerelateerde pijnen, etc.) kunnen deze training gebruiken om te streven naar 8 of 9 op tien.

Praktische informatie

DATA & LOCATIE

- Vrijdag 5 augustus 2022 (10-18u) en vrijdag 26 augustus 2022 (11u30-16u30), beide dagen ter plaatse in De Rederij te Schelle (Antwerpen)


LOCATIE

De Rederij
Tolhuisstraat 74
2627 Schelle
Routebeschrijving


ERKENNINGEN

OVB: erkend voor 9 standaardpunten (twee dagen)


PRIJS

677,69 euro (excl. btw) voor de training gespreid over twee dagen.

Deelnameprijs is inclusief:
- Twee lunches incl. dessert, koffie, thee, water, fruitsap en fruit
- Syllabus (100 blz.)
- Kleine hulpmiddelen voor bij de oefeningen
- Enkele handige e-mails.


PREMIE

Deze opleiding komt in aanmerking voor een premie via Liberform. Interesse? Ontdek hoe u de premie kunt aanvragen: https://intersentia.be/nl/liberform.


INLICHTINGEN

Intersentia | studiedag@intersentia.be


******

Annulaties kunnen enkel worden aanvaard indien schriftelijk en minstens 7 dagen vóór de opleiding. Indien u verhinderd bent, staat het u steeds vrij een vervanger in uw plaats te laten deelnemen.

******

Inschrijven

Stap 1: gegevens deelnemer

Stap 2: kies datum en locatie

05 Augustus 2022 - Schelle

Stap 3: deelnemer toevoegen aan bestelling

Overzicht en betaling

Er zijn nog geen deelnemers toegevoegd.


Voorwaarden

totaal

€ 0,00

Totaal (excl. btw)
€ 0,00