Echtelijke moeilijkheden & Echtscheiding door onderlinge toestemming anno 2020

Dit werk biedt aan notaris, advocaat of hulpverlener in de juridische sfeer een volledig overzicht en een laatste stand van zaken aangaande de echtscheiding door onderlinge toestemming, en dit zowel in het licht van het familiaal procesrecht, het familierecht als van het familiaal vermogensrecht. De wijzigingen binnen deze domeinen in de laatste maanden/jaren worden op een voor de lezer overzichtelijke manier samengebracht in een praktisch werk.
Dit werk is inbegrepen in de studieavonden ‘Echtscheiding door onderlinge toestemming - recente wijzigingen en actueel draaiboek'  (3 data / locaties: 12 november 2020  - Gent OF 26 november 2020 - Leuven  OF 3 december 2020  - Antwerpen) waarop de auteurs de materie uitdiepen.

Auteur(s):
Hélène Casman, Patrizia Macaluso
Reeks:
Echtelijke moeilijkheden &
Volume:
boek | verschenen | 1e editie
juni 2020 | iv + 100 blz.

Paperback
€ 55,-


ISBN 9789400011779


Wanneer u dit vakje aanvinkt, tekent u in op het reeksabonnement. Als u intekent op de reeks, wordt elke nieuwe titel uit de reeks u automatisch toegestuurd. U mag een reeks vrijblijvend schriftelijk opzeggen na ontvangst van min. 2 opeenvolgende uitgaven.

Inhoud

Dit werk biedt de notaris, advocaat of hulpverlener in de juridische sfeer een volledig overzicht en een laatste stand van zaken aangaande de echtscheiding door onderlinge toestemming, zowel in het licht van het familiaal procesrecht, het familierecht als van het familiaal vermogensrecht.

De wijzigingen binnen deze domeinen in de laatste maanden/jaren worden op een voor de lezer overzichtelijke manier verwerkt in een praktisch werk.
De auteurs hebben hiervoor een voorbeeld van vragenlijst opgesteld, die als ‘checklist’ of als leidraad kan dienen. Het werk bevat tevens een voorbeeld van overeenkomst.

Hélène Casman is wetenschappelijk adviseur bij Deloitte Legal - Lawyers, erenotaris, professor emerita VUB en ULB en professor UGent’
Patrizia Macaluso is advocate bij Deloitte Legal - Lawyers, specialiste conflictoplossing en familiale procesvoering.
Marie Delbroek en Lauren Verschueren zijn advocaten bij Deloitte Legal - Lawyers

Dit werk verschijnt in de reeks ‘Echtelijke moeilijkheden &’. Bij intekening op de reeks ‘Echtelijke moeilijkheden &’ geniet u een permanente korting van 15%. De eerder verschenen werken kunt u terugvinden op de website van Larcier en kunt u ook met 15% bestellen.

Dit werk is inbegrepen in de studieavonden ‘Echtscheiding door onderlinge toestemming - recente wijzigingen en actueel draaiboek'  (3 data / locaties: 12 november 2020  - Gent OF 26 november 2020 - Leuven  OF 3 december 2020  - Antwerpen) waarop de auteurs de materie uitdiepen.
Hoofdstukken

De individuele hoofdstukken zijn (nog) niet beschikbaar.

Over de reeks

Echtelijke moeilijkheden &

Bij intekening op de reeks ‘Echtelijke moeilijkheden &’ geniet u een korting van 15% op alle reeds verschenen en nog te verschijnen werken (1 à 2 per jaar) in deze reeks. Elke nieuwe titel uit de reeks wordt u bij verschijnen automatisch toegestuurd. U mag een reeks vrijblijvend schriftelijk opzeggen na ontvangst van minimaal twee opeenvolgende uitgaven. Contacteer mail@intersentia.be

Eerder verschenen in deze reeks:
Verzekeringen
Topics vereffening-verdeling na echtscheiding
Fiscale aspecten van de verblijfsregeling voor kinderen

Deze eerder verschenen werken vindt u nog terug op de website van Larcier.


Meer over deze reeks

Ook interessant voor u: