De VZW & haar verzekeringen

Naast een overzicht van alle mogelijke verzekeringen voor vzw’s schenkt dit werk eveneens aandacht voor risk management, procedures, administratieve aanpak en concrete tips en tricks. Ook nieuwe wetgeving en de meest recente evoluties in het verzekeringslandschap komen aan bod.

Auteur(s):
Gust Luyckx
Reeks:
De VZW &
Volume:
3
boek | verschenen | 0e editie
februari 2022 | xii + 94 blz.

Paperback
€ 57,-


ISBN 9789400012820


Wanneer u dit vakje aanvinkt, tekent u in op het reeksabonnement. Als u intekent op de reeks, wordt elke nieuwe titel uit de reeks u automatisch toegestuurd. U mag een reeks vrijblijvend schriftelijk opzeggen na ontvangst van min. 2 opeenvolgende uitgaven.

Inhoud

Bij gebrek aan specifieke informatie over vzw’s en hun verzekeringen wil deze publicatie de lezer wegwijs maken in nieuwe wetgeving en evoluties in verzekeringen.
Naast een overzicht van alle mogelijke verzekeringen voor vzw’s schenkt dit werk eveneens aandacht voor risk management, procedures, administratieve aanpak en concrete tips en tricks.

Gust Luyckx is Manager Underwriting liability & Public markets bij AG

Dit boek verschijnt in de reeks ‘De vzw &’ .Bij intekening op de reeks De vzw &’ geniet u een korting van 15% op alle werken in deze reeks.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave (p. 0)

Hoofdstuk 1. Inleiding (p. 1)

Hoofdstuk 2. Het verzekeringslandschap (p. 5)

Hoofdstuk 3. Klassieke verzekeringen (p. 11)

Hoofdstuk 4. Nieuwe risico's (p. 43)

Hoofdstuk 5. Aanvragen van een offerte (p. 55)

Hoofdstuk 6. Afsluiten van een polis (p. 65)

Hoofdstuk 7. Betaling van de premies (p. 79)

Hoofdstuk 8. Behandeling van schadegevallen (p. 83)

Hoofdstuk 9. Conclusie (p. 95)

Over de reeks

De VZW &

Bij intekening op de reeks De VZW & geniet u een korting van 15% op alle reeds verschenen en nog te verschijnen werken (1 à 2 per jaar) in deze reeks. Elke nieuwe titel uit de reeks wordt u bij verschijnen automatisch toegestuurd. U mag een reeks vrijblijvend schriftelijk opzeggen na ontvangst van minimaal twee opeenvolgende uitgaven.

Meer over deze reeks