Computerboekhouden met WinBooks

Dit handboek is een vlotte, ‘hands-on’ onderdompeling in de mogelijkheden van het onlinepakket Winbooks Internetboekhouden. In een eenvoudige starterscase leert u snel en helder de basistransacties verwerken.
Auteur(s):
Marieke Van Beylen, Filip De Maeseneer
boek | verschenen | 1e editie
oktober 2015 | xxii + 442 blz.

Paperback
€ 65,-


ISBN 9789400005075


Speciale voorwaarden
- Studentenprijs € 35,-

Inhoud

WinBooks haalt de traditionele boekhouding echt helemaal van onder het stof. De interface van dit eigentijdse pakket is uiterst gebruiksvriendelijk, dynamisch en efficiënt. U kunt vlot boeken en daarbij heel wat bijkomende informatie registreren. U kunt zonder ingewikkelde correctieposten verbeteringen aanbrengen, vindt in een handomdraai alle mogelijke lijsten en hebt direct toegang tot de wettelijk vereiste documenten. Klaar voor de uitdaging? Met dit handboek werkt u zich vlot door een brede waaier van functies, registraties en rapporten.

Met een eenvoudige starterscase leert u snel en helder basistransacties verwerken. Dan wacht een uitdagende case, uit het leven gegrepen, met een breed gamma aan veel voorkomende complexere situaties, wetenswaardigheden en geavanceerde technieken. Deze case bestaat uit drie delen met een stijgende moeilijkheidsgraad. U leert niet enkel gewoon ‘boeken’, maar vooral ook op een uiterst efficiënte en toch eenvoudige manier de boekhouding met inzicht organiseren, verbanden zien tussen registraties en de vele rapporteringsmogelijkheden benutten.

Dit boek kan gebruikt worden als u voor het eerst met een boekhoudpakket leert werken maar daarbij meteen behoorlijk ver wenst te gaan. Het is ook uitstekend geschikt voor de verdieping van uw vaardigheden met dit soort software als u reeds met een eenvoudiger pakket hebt gewerkt.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave (p. 0)

DEEL 1. VAN START MET WINBOOKS

DEEL 2. WERKEN MET WINBOOKS

DEEL 3. EEN GOED BEGIN MET “STARTER NV”

DEEL 4. PROTOY FICTIVO BASIC – EENVOUDIGE VERRICHTINGEN

DEEL 5. PROTOY FICTIVO ADVANCED – COMPLEXERE VERRICHTINGEN

DEEL 6. PROTOY FICTIVO YEAR END – AFSLUITINGSVERRICHTINGEN EN OPENING VAN HET NIEUWE BOEKJAAR

DEEL 7. SPECIALE TOPICS

DEEL 8. MET EEN EIGEN DOSSIER STARTEN

Actualiseringen en aanvullend lesmateriaal

Actualiseringen

Er zijn geen actualiseringen beschikbaar voor dit boek

Lesmateriaal

Bij deze uitgave is bijkomend les- en oefenmateriaal voor docenten beschikbaar. Voor meer informatie over het gebruik van dit materiaal kunt u hier terecht of kunt u contact opnemen met hogeronderwijs@intersentia.be.