Codex deontologie van de juridische beroepen

Deze Codex deontologie van de juridische beroepen bevat de deontologische regelen, de beroeps- en de tuchtrechtelijke organisatie van de voornaamste juridische beroepen: de magistraten en het andere rechtbankpersoneel, de notaris, de advocaat, de gerechtsdeurwaarder, de bedrijfsjurist, de accountant, de belastingconsulent en de (erkende) bemiddelaar.

Auteur(s):
Stefan Rutten
boek | verschenen | 13e editie
oktober 2020 | 848 blz.

Paperback
€ 56,- € 80,-


ISBN 9789400012943


Speciale voorwaarden
- Studentenprijs € 45,-

Inhoud

Deze Codex deontologie van de juridische beroepen bevat de deontologische regelen, de beroeps- en de tuchtrechtelijke organisatie van de voornaamste juridische beroepen: de magistraten en het andere rechtbankpersoneel, de notaris, de advocaat, de gerechtsdeurwaarder, de bedrijfsjurist, de accountant, de belastingconsulent en de (erkende) bemiddelaar. Daarnaast bevat deze uitgave ook uittreksels uit het Wetboek Economisch recht van toepassing op de vrije beroepen en de Preventieve Witwaswet. Deze uitgave richt zich enerzijds tot de studenten van de masteropleiding Rechten en anderzijds tot al wie beroepshalve geïnteresseerd is in de deontologie, het tuchtrecht en de beroepsaansprakelijkheid van de juridische beroepen.
Deze editie is bijgewerkt tot 20 september 2020.

Nieuw en gratis!
Met de app LARCIER CODE heeft u altijd en overal kosteloos toegang tot de volledige rijkdom van uw Wetboeken via uw smartphone of tablet.
Voordelen:
• Wekelijkse bijwerking van alle teksten uit uw Wetboek
• Toegankelijk via uw smartphone en tablet (versies voor iOS en Android beschikbaar)
• Uw wet- en regelgeving online en offline beschikbaar
• Eenvoudige en praktische toegang tot de artikels dankzij de zoekmotor
Voor meer informatie, klik hier

Inhoudsopgave

De individuele hoofdstukken zijn (nog) niet beschikbaar.