Burgerlijk procesrecht (vierde editie)

Dit is de nieuwe vierde editie die verschijnt in september 2018. 

Dit boek biedt een helder overzicht van het burgerlijk procesrecht. De materie wordt op een originele manier behandeld. De hele rechtstak wordt aan de hand van vele schema’s op een haast fotografische wijze in beeld gebracht.

Auteur(s):
Paul Dauw
boek | verwacht | 4e editie
september 2018 | xxxiv + 540 blz.

Paperback
€ 95,-


ISBN 9789400009202


Speciale voorwaarden
- Studentenprijs € 40,-


Verschijnt 20 september 2018

Inhoud

Dit boek biedt een helder overzicht van het burgerlijk procesrecht. De materie wordt op een originele manier behandeld. De hele rechtstak wordt aan de hand van vele schema’s op een haast fotografische wijze in beeld gebracht. De schema’s fungeren als doorzichtige patronen die een totaalbeeld van procedures en stelsels bieden en procesrechtelijke knelpunten blootleggen. Het accent ligt op een beschrijvende, maar zeer overzichtelijke analyse van de basisregels. Wetenschappelijke en rechtstheoretische beschouwingen zijn in dit boek niet terug te vinden.

Het boek is nuttig zowel voor de jonge als voor de meer ervaren praktijkjurist die even de procesrechtelijke weg moet zoeken. Op een toegankelijke wijze wordt hem het globale overzicht opnieuw voor ogen gebracht en wordt hem de weg naar de oplossing aangereikt.

Hoofdstukken

De individuele hoofdstukken zijn (nog) niet beschikbaar.

Ook interessant voor u: