1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. TMD - Tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.
  € 219,35 / jaar
 2. First Belastingaangiften

  Verschijnt 22 maart 2018

  Met First Belastingaangiften stelt u efficiënt, eenvoudig en feilloos uw aangifte in de vennootschapsbelasting, rechtspersonenbelasting en belasting niet-inwoners voor vennootschappen op.

 3. Als een vervolg op de algemene studiedag over het nieuwe erfrecht organiseert Intersentia samen met TEMPRA (the Leuven Antwerp Trusts Estates Matrimonial Property Law Research Alliance) in het voorjaar van 2018 vier verdiepingssessies. Tijdens deze sessies wordt telkens dieper ingegaan op de gewijzigde regelgeving aan de hand van praktische casussen en Q&A-sessies.

  Na afloop van de vier sessies heeft u een grondige ...

  Seminar
  € 211,75 (incl. BTW)


 4. Tijdens deze 7de editie van de Jaarconferentie Competitio lichten de sprekers de belangrijkste ontwikkelingen toe die zich tijdens het voorbije kalenderjaar hebben voorgedaan in het Belgische mededingingsrecht.

  Pendant cette 7ème Conférence annuelle de Competitio, les orateurs discuteront des principaux développements en droit belge de la concurrence en 2017.

  Sprekers / Orateurs
  Peter Wy...

  Seminar
  € 223,85 (incl. BTW)

 5. TBO is hét basistijdschrift voor iedereen die professioneel met het 'bouwgebeuren' in aanraking komt. Dit "bouwgebeuren" wordt multidisciplinair benaderd: de focus richt zich zowel op het gebouw als op de grond, op de interactie tussen beide en op de activiteit van het bouwen.
  € 247,55 / jaar
 6. First Manager

  Verschijnt 22 maart 2018

  Eenvoudig van uw boekhouding tot de jaarrekeningen, belastingaangiften en financiële rapporten op maat!

 7. Als een vervolg op de algemene studiedag over het nieuwe erfrecht organiseert Intersentia samen met TEMPRA (the Leuven Antwerp Trusts Estates Matrimonial Property Law Research Alliance) in het voorjaar van 2018 vier verdiepingssessies. Tijdens deze sessies wordt telkens dieper ingegaan op de gewijzigde regelgeving aan de hand van praktische casussen en Q&A-sessies.

  Na afloop van de vier sessies heeft u een grondige ...

  Seminar
  € 211,75 (incl. BTW)
 8. Capita Selecta Energierecht 2017

  Verschijnt 22 maart 2018

  Voorstelling Jaarboek Energierecht 2017

  Tijdens deze studiedag lichten de sprekers de belangrijkste ontwikkelingen toe die zich tijdens het voorbije kalenderjaar hebben voorgedaan in het domein van het energierecht (in zijn ruime betekenis).


  Voorzitters

  Prof. dr. Kurt Deketelaere, gewoon hoogleraar KU Leuven, Secretaris-generaal LERU en Chairman Sustainability College Bruges
  <...

  Seminar
  € 465,10 (incl. BTW)
 9. Competitio (TBM-RCB)

  Verschijnt 22 maart 2018

  Tijdschrift voor Belgische mededinging - Revue de la concurrence belge

  Competitio is hét toonaangevende referentietijdschrift voor mededinging en mededingingsrecht in België. Het levert al meer dan 10 jaar een bijzondere bijdrage aan deze belangrijke rechtstak door middel van hoogstaande artikels, rechtspraak, commentaren op de rechtspraak, kronieken, .. en dat zowel vanuit juridische, economische als...

  Print and online
  € 210,45 / jaar
 10. Rechtskundig Weekblad

  Verschijnt 22 maart 2018

  Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak. Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk.
  € 254,68 / jaar
 
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5