Computerboekhouden met Octopus

Dit handboek is een vlotte, ‘hands-on’ onderdompeling in de mogelijkheden van het onlinepakket Octopus Internetboekhouden. In een eenvoudige starterscase leert u snel en helder de basistransacties verwerken. Dan wacht een uitdagende case, uit het leven gegrepen, met een breed gamma aan veel voorkomende complicaties en wetenswaardigheden. U leert niet gewoon ‘boeken’, maar ook de boekhouding met inzicht organiseren.

Met deze actieve en creatieve benadering krijgt u de praktische vaardigheid van het werken met Octopus volledig onder de knie.
Auteur(s):
Marieke Van Beylen, Filip De Maeseneer
boek | verwacht | 5e editie
februari 2018 | xxii + 282 blz.

Paperback
€ 65,-


ISBN 9789400009073


Speciale voorwaarden
- Studentenprijs € 35,-


Verschijnt 6 februari 2018

Inhoud

Dit handboek is een vlotte, ‘hands-on’ onderdompeling in de mogelijkheden van het onlinepakket Octopus Internetboekhouden.

In een eenvoudige starterscase leert u snel en helder de basistransacties verwerken. Dan wacht een uitdagende case, uit het leven gegrepen, met een breed gamma aan veel voorkomende complicaties en wetenswaardigheden. De case bestaat uit drie stukken met een stijgende moeilijkheidsgraad.

U leert niet gewoon ‘boeken’, maar ook de boekhouding met inzicht organiseren. Resultaat? Met deze actieve en creatieve benadering krijgt u de praktische vaardigheid van het werken met Octopus volledig onder de knie.

De documenten voor de uitwerking van de cases die aan bod komen, vindt u in een aparte bijgesloten bundel.

Hoofdstukken

De individuele hoofdstukken zijn (nog) niet beschikbaar.